Over ons

Bonbons kopen en/of laten bezorgen doet u online bij Bonbonswinkel.nl

Bonbon en luxe chocoladespecialist “Chocolaterie Le Bonheur” is al sinds 1978 een begrip en was tot 1 maart 2019 gevestigd aan de Voorstraat 7 te IJsselstein. Vanaf 1 maart 2019 zijn wij samen gegaan met Happy Cupcake. Onze winkel is authentiek en sfeervol waar service, persoonlijke benadering en kwaliteit van onze chocolade, verse bonbons en andere lekkernijen zeer hoog in het vaandel staan. In 2019 heeft Janca (eigenaar van Happy Cupcake) “Chocolaterie Le Bonheur” overgenomen. De kwaliteit en uitstraling van onze kadoverpakkingen, de luxe en handgemaakte bonbons van o.a. La Bohème gevuld met room zijn vanaf de dag dat de winkel is geopend een groot begrip voor IJsselstein en omstreken.

Waarom online een luxe kado / cadeau bestellen bij ons?

Wij besteden zeer veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard staan wij erbij stil dat u in veel gevallen onze producten wilt laten bezorgen als relatiegeschenk, kerstpakket of kado. Daarom worden alle bestelling gratis van een kadoverpakking voorzien, tevens krijgt u van ons gratis de mogelijkheid om een bericht op een kadokaartje mee te sturen. Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar echt iets unieks neem dan contact met ons op.

De kwaliteit van onze luxe met room gevulde bonbons is ongekend.

Er zijn veel aanbieders van “de ultieme verse bonbon” online te vinden. Vaak zijn dit groothandels die op grote schaal willekeurig inkopen bij derden, bij voorkeur tegen de laagste prijs. Wij gebruiken uitsluitend een handgemaakte bonbon gevuld met verse room, hierdoor is de houdbaarheid enigszins beperkt echter vindt u dit direct terug in de smaak. Uiteraard bieden wij ook een selectie glutenvrije bonbons aan als ook suikervrije en alcoholvrije bonbons.

Een luxe verpakking is net dat persoonlijke…..

Een doosje kerst bonbons is toch maar een doosje gevuld met wat chocola? Niet helemaal, een kado verpak je toch ook in een mooi stuk papier? Onze unieke en luxe kadoverpakkingen geven net dat extra wauw effect. Dat stukje exclusiviteit waardoor uw relatie het geschenk of kerstpakket echt op waarde weet te waarderen. Kortom, een extra reden om online bonbons te kopen en te bestellen bij Le Bonheur!

Kerstpakketten gevuld met luxe kerst bonbons.

Met kerst is het bij ons spitsuur, dus wees op tijd met het uitzoeken van het voor u geschikte relatiegeschenk of bonbonpakket. Onze met room gevulde kerst chocolade is in heel Nederland een begrip, koop snel zelf die heerlijke bonbons op onze website of verras eens iemand met een leuk chocolade kado.

© 2019 - 2024 Bonbonswinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel