Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?
Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk worden afgeleverd. Vlotte levering is mede afhankelijk van de koeriersdiensten en postorderbedrijven. Mocht u 100% zeker willen zijn van tijdige levering, bestel dan 1 of 2 werkdagen van tevoren, zeker wanneer u meer dan 10 cadeaus/producten bij ons besteld. Na de verzending ontvangt u van ons een trackingnummer zodat u de zending kunt volgen. Mocht u meer willen weten of andere mogelijkheden willen bespreken bel ons dan op 030-2741868 of mail naar info@bonbonswinkel.nl.

Hoe worden de bestelde producten verstuurd?
De door u bestelde producten worden verstuurd in stevige doosjes onder de beste beschermende mogelijkheden. Mocht het product desondanks niet in goede staat aankomen, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 030-2741868. Onze pakketten worden verzonden met PostNL en DHL, u ontvangt na verzending van ons een trackingnummer zodat u het pakket online kunt volgen.

Versturen jullie bij alle weersomstandigheden?
Bij een te hoge buitentemperatuur (>25 graden) is de kans aanwezig dat we onze verse bonbons niet direct kunnen versturen. Het risico van smelten van de chocolade plus aantasting van de verse vulling is dan te hoog, wij stellen u hiervan dan op de hoogte.

Hoe kan ik betalen?
U kunt via de webshop online betalen zie de uitleg onder het kopje betaalmethoden. Komt u de producten liever ophalen in onze winkel in IJsselstein dan is een contante of pin betaling mogelijk.

Kan ik ook grote afnames bestellen voor bedrijven of feesten?
Indien u van plan bent grote afnamen te doen (b.v. relatiegeschenken of kerstpakketten) dan raden wij u aan telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij zullen uw bestelling naar wens aanpassen. Ons telefoonnummer is 030-2741868 en ons mailadres info@bonbonswinkel.nl

Stel ons een vraag
U kunt ons een vraag stellen door in de navigatiebalk / menubalk op contact te klikken of hier te klikken, wij trachten alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt ons ook rechtstreeks mailen op info@bonbonswinkel.nl of bellen naar de winkel 030-2741868.

Openingstijden winkel Kerkstraat 18 te IJsselstein:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 9:30 – 17:00
Vrijdag: 9:30 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00
Zondag: gesloten

Adres van onze winkel:
U vindt onze winkel in de oude binnenstad van IJsselstein.
Chocolaterie Le Bonheur – Bonbonswinkel.nl
Kerkstraat 18, 3401 CN, IJsselstein
TEL: 030-2741868
Email: info@bonbonswinkel.nl

 

© 2019 - 2024 Bonbonswinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel